onsdag 26 november 2008

Varför?

Jag åt middag själv idag och fick alltså bestämma preciiis vad jag helst ville ha ur menyn. Jag beställde kyckling med ris - trots att varenda lunch här baseras på kyckling och ris. *suck* Jag får skylla min usla fantasi på avsaknaden av sömn, eller i själva verket - avsaknaden av en hel natt!

Snabbrecensioner på filmer och TV-program (gissa var jag sett dom...):
Tropical Thunder - Njaa! Trodde den skulle vara rolig, men den var mest bara knepig och dum.
Solstorm - Utan Knutby hade den här filmen inte uppkommit. Som vanligt en fin mix av fakta och fördommar i en salig röra. =)
Mythbusters julspecial - Lika bra tidsfördriv som alltid. Dessutom ett avsnitt som jag inte sett förut! =) Bästa sättet att få Julgranen barrfri var visst att spray den med hårspray. Att vattna med fruktsoda fungerade dåligt.
Tom&Jerry - Sist jag såg det var när det gick på Lilla Sportspegeln, 10-15 år sedan skulle jag tro. Rätt skoj att se om man bara behöver se en stund.
The Simpsons - Tjaa... as usual. Något går till överdrift, missuppfattas etc. Larvigt tidsfördriv, har aldrig gillat Simpsons.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Enligt Åsa Larsson själv som är författare till Solstorm så hade hon manus klart före händelsen i Knutby annars skulle hon inte skrivit boken. Sant eller ej? Hoppas allt är väl med dej och att du kan sova ikapp lite.

Anonym sa...

pusspusspusspuss!!!

Camilla sa...

Kom du fram safe and sound till slut? Hoppas du fått sova nåt och att det går bra med jobbandet over there....