måndag 24 november 2008

Hit men inte längre

Efter att ha köat två timmar vid en transferdisk på Vantaa flygplats fick jag veta att jag blivit ombokad till Peking. Fick också veta att det planet precis lyfte. På ett sätt tur att jag inte hann med, för mitt bagage var inte omcheckat utan låg i havet av andra väskor i ankomsthallen!
Nu köar jag för ett hotellrum... Eländes snö!

3 kommentarer:

Anonym sa...

men kul! hoppas du får komma iväg på nästa plan som planerat nu då! hör av dej när du är framme så jag vet! puss puss

Lina sa...

så du är tillbaka igen, va kul!! å harvens väder då man ska flyga...har förra året guate-resa alltför klart i minnet....då var det inte snö utan storm som gjorde att jag blev ombokad till ett plan 24 timmar senare....efter att ha köat i 3 olika köer och insett att alla var fel kom min underbara syster och hämtade mig och jag fick sova hos henne i philadelphia :) hoppas det går bra för dig!!!

Camilla sa...

jadu..va ksa man säga...vilken måndag vi hade , en dag på Arlanda...gör inte gärna om det igen:P Jag va hemma vi halv tio på lkvällen..då landade planet i gideå..Hoppas det gått bra med flygandet nu för dig..Kram