söndag 2 november 2008

Framme i dimman

Äntligen på hotellet, efter en lång dag och mycket kort natt! Om man flyger i ljusets hastighet så står väl tiden stilla... eller? Men om man, som jag nu har gjort, flög österut sju tidszoner så befinner man sig på ett en plats där man i denna timma redab bör äta lunch. Har jag alltså flygit framåt i tiden? =) Min hjärna säger att det är sent på kvällen och jag bör sova...
Temperaturen är betydligt behagligare nu än när Linda och jag var här mitt i sommaren. Fortfarande lika fuktigt, men ingen brännande sol. Väldigt disigt dock... har nog haft tur vid tidigare besök?

OS är slut nu, dags att plocka ner skyltarna!
Nu ska jag ta en dusch och sedan bege mig ut på stan för att hitta något att äta till... kvällsmat... eller blir det lunch?

3 kommentarer:

Anonym sa...

puuuussss!!

Lina sa...

haha man kan aldrig hylla OS tillräckligt :)

Anonym sa...

Får väl hoppas på lite trevligare väder inför kommande båtresa. Ha de bra.