tisdag 25 november 2008

Helsingfors

Jag trodde att den här dagen skulle bli bra trots gårdagens missöden. Trots tre traktorer och ett par lastbilar utanför fönstret (bilden) avnjöt jag natten som en klubbad säl. Kunde jobba lite från Hotellet på förmiddagen och åkte sedan ut till flyget när jag var tvungen att checka ut. Väl på plats visade informationstavlan att min flight var ungefär två timmar försenad... se där! Betalade 17€ för ~50g grillad lax och ett klick potatisgratäng. Väldigt gott, men kanske inte så prisvärt. =)

För övrigt så ska Helsingfors inte upplevas en snöblaskig dag i november. Det såg väldigt grått och trist ut, jag tog mig inte ens tid att kika runt i centrum.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej min älskade bror! Vilket harv med flyg och snö och andra bekymmer. Kul att du kom iväg i alla fall. Mamma berättade att din sömnstörning var borta. :) Jag har just fått en grundkurs av pappa om vår värmepanna. Snurrigt men nästan begripligt. Tur att det finns människor som är bättre än mig på det där! Hur har du det i tjingtjongland? Vi måste ju åka dit någon gång, du och linda och jag och D, så att du kan få visa oss runt! Gemensam semester om några år kanske? Nej, jag kanske skulle ta tag i studierna ändå...tråkigt men nödvändigt. Eller är det verkligen nödvändigt? Lev och må!

Anonym sa...

Från snö och kyla till värme och fukt. Tro vad du föredrar. Önskar dej bra dagar utan allt för mycket stress, lagom dos av "äta ute" och helst lite ledig tid för att njuta annan kultur. Ha de bra.