söndag 21 september 2008

Lotsstigen

Jag kunde inte hålla mig ifrån cyklingen idag, det är ju så fantastiskt väder!! 10 minuter innan Lindas buss till Husum skulle gå i morse klev jag upp och bestämde mig för att också följa med, så vi tog bilen istället... då passade jag på att ta med cykel också, för att hinna med Lotsstigen innan vi åker och hälsar på Ingrid på sjukhuset. Så nu sitter jag här, vid Skags udde och njuter av höstens sista sol och värme. 9km tillbaks till bilen i Sillviken - njutning hela vägen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk så härligt att få njuta av skapelsen. Djupa skogar är nog fint men inget går upp mot att vara nära havet. Ok, insjöar duger också bra. Själv promenerade jag till havet i morse, stålande sol, spegelblankt och en svan som liksom jag njöt av solen. Kan det bli bättre??

Lina sa...

tänk att det kan finnas sån njutning i att cykla....du får nästan mig att bli sugen på att ge mig ut i skogen och cykla...men bara nästan ;) kram!

Magdalena sa...

Jaa, hade jag haft mig en cykel som klarade av cykling i skog o mark så hade jag följt med.. Men nu var jag tyvärr en snäll storasyster och gav bort min fina cykel till bättre behövande lillasyster, och kvar finns en skrotcykel =/

Avundas dig o Linda att ni är så aktiva i mångt o mycket =)

Kram // Magda.