lördag 13 september 2008

Host!

Folk runt mig har varit förkylda och jag trodde att jag hade klarat mig, men tydligen inte. Jag kände mig lite yr i skallen i början av veckan och värre blev det. Natten mot fredag var nog värst, vaknade titt som tätt med halsont och var tvungen att ta en halstablett. Varje gång trodde Kurry att det var morgon och dags att kliva upp, så han började jama och gorma... inte sov jag bättre av det.
Idag har jag fått sova ut, har nyss ätit frukost och funderar nu på vad jag ska göra... plocka lingon kanske? Fjolårets skörd är slut och hemlagad lingonsylt är ju SÅ mycket godare än "köpesylta"!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej och tack för din kommentar på min blogg! Jag ser att det är fler än jag som jagar omkring med kameran i naturen. :) Hoppas att du kryar på dig snabbt!

/AKO