måndag 15 september 2008

Hur gick detta till?

På någon blogg som jag surfade förbi hittade jag en länk till ett personlighetstest, http://se.41q.com/


De 41 frågorna baseras på Myers-Briggs/Jungs typologi, ett personlighetstest som hjälper deltagaren att identifiera ett antal signifikanta personliga preferenser.

Din personlighetstyp:

Varmhjärtade, noggranna och populära. Sätter andras välbefinnande framför sitt eget. Stark pliktkänsla. Ansvarsfulla. Värdesätter traditioner och trygghet. Vill vara till nytta för andra. Behöver uppmuntran för att må bra. Välutvecklat sinne för form och funktion.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Sjuksköterskor, lärare, administratörer, hemkunskapslärare, barnomsorgspersonal, familjerådgivare, präster, kontorsansvariga, personalvetare, socialarbetare, ekonomibiträden, redovisningsansvariga, tandsköterskor, hemmafruar/hemmamän, receptionister, religionslärare, talpedagoger.


Bara att konstatera att jag valt fel karriär... men konstigt nog så trivs jag ypperligt på mitt jobb! Så jag drar slutsatsen att testet inte fungerade på mig eller att jag svarade "fel" på någon signifikant fråga. ;)

Inga kommentarer: