lördag 28 februari 2009

Jaga och bli jagad

Vaknade med ambitionen att var hurtig idag och begav mig därför iväg till Olles spår för 12km klassisk skidåkning. Normalt sett kryllar Olles spår av Vasaloppstränande hurtbullar i medelåldern men idag var det ju av förklarliga skäl färre av dessa. Skönt - för det tär hårt på psyket att bli omåkt av 50-åringar i sprinttempo!
Halvvägs runt försökte jag haka på en åkare som precis passera mig. Det fungerade bra ett tag men jag fick snart ge upp... istället blev jag själv hare till en åkare som dök upp efter mig! Jag lyckades hålla avståndet hela vägen till mål och vi tackade båda varandra för hjälpen ;)

Igår när jag skulle lägga mig hade söta frun redan lagt sig - och somnat. Visst är hon för söt! Men jag kan förstå att hon somnade sådär, det skulle jag också ha gjort om jag läst en bok om Leonardo da Vinci klockan halv ett på natten.

3 kommentarer:

Anonym sa...

söt fru du har! ;)

Anonym sa...

In i dimman ZZZZZZZZZZZZZZZZ
dream dream hon verkar trivas.
God natt om en stund.

Anonym sa...

Hej Jonas! Daniel här du köpte Marin ramen av, du får titta din PM låda på Happymtb=)

Ha de!