lördag 7 mars 2009

Plockepinnvarning

Efter 14år på snowboard bestämde jag mig för att testa vanliga slalomskidor. I första branten konstaterade jag att det ju faktiskt är just 14år sen sist, men nu börjar det flyta på! Nu vankas det grillade hamburgare, mums!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Men så trevligt, har ni varit på läger. Man blir visst aldrig för gammal för det.

Camilla sa...

Åh va härligt med utförsåkning., Jag hoppas verkligen att det finns snö kvar då jag kommer hem över påsk så man kan bege sig ut i nån backe och åka lite...ska nog prova slalom då..va som ett tag sen sist man åkte slalom fast snowboard är ju roligare fast jag skulle tro att för min del är slalomen mer utmaning än snowboard just nu:P man har som vant sig vid att åka på en bräda;)
KRAM

Anonym sa...

jaha, så det va det du pillade med när fotade :) Här har vi praktiska bevis för både koordinationsförmåga simultankapacitet. Två viktiga ord vi fördjupade oss i under lunchpausen.

Anonym sa...

Det ska va ett och mellan koordinationsförmåga och simultankapacitet. :)

Anonym sa...

Det ska även vara ett du mellan när och fotade. Dags att sova tror jag bestämt!

Anonym sa...

tja! fy vad soft med läger!! Jag vill också åka utförs snart... var ju år och dar sen.. Jo, men du.. Tänkte bara skriva att du är utmanad, men det har du nog redan sett! Kram!