fredag 2 januari 2009

Gott nytt år!

År 2008 kunde inte ha slutat bättre! Vi firade Jul med nära och kära och har sedan fördrivit ytterligare några mellandagar med våra familjer och kompisar här nere i Övikstrakterna. Nu är det 2009 (undra hur många gånger jag kommer skriva fel innan jag lärt mig?!) och jag ser fram emot en spännande vår fylld med möjligheter! Något som dock inte är möjligt är att åka längdskidor! Såvida jag inte letar mig några mil in i landet, där det visst finns mer snö!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka härliga bilder! Jag vill också titta på soluppgången. Jag tror faktiskt att det är den som skiner in genom fönstren här. Nja, den har väl kommit upp en bit på himlen nu, men har väl börjat vända och är på väg ner snart. Jag sitter och "pluggar" nu. Statistik är verkligen onödigt krångligt! Kram!