måndag 15 december 2008

Filmning och film

Jag har haft en tendens att bara blogga när jag varit i Kina. Här hemma är ju allt hela tiden "som vanligt"... förutom i helgen då när jag var kameraman för en "livesändning"! Nåja, publiken var inte stor och det handlade bara om två kameror och en kanal med färdiginspelat material. Det gällde att vara koncentrerad hela tiden, rätt som det var hamnade man i sändning. Det som spelades in kanske hamnar på youtube någon dag, vem vet!

På tal om youtube så letade jag reda på den här filmen idag. Jag har sett den förr men måste bara få visa den här eftersom den är så grymt häftig! Åtskilliga ingenjörstimmar måste ha lagts på den där "militäråsnan":

1 kommentar:

Anonym sa...

Kool grej! :) Tänk vad folk lägger pengar på för att utveckla! Synd på det störande ljudet bara...