lördag 12 juli 2008

Snurrigt värre!

Mycket närmare finland än såhär kommer man inte utan båt. Efter en tur till Intersport för att kika på SPD-skor/pedaler åkte jag förbi Petra och gav Tindra en morot. Det kändes rätt så varmt i luften så jag letade mig vidare ut mot Yttertavle, Lövön och Holmsund och här sitter jag nu på en stenpir längst ut vid Holmsunds hamn. Det är inte lika varmt längre kan jag tillägga.. Solen har gått i moln och det blåser rätt friskt men det är nog Umeå energi glada för, vindkraftverken snurrar på ordentligt...

Böjer sig vingspetsarna av vinden eller är de böjda redan innan? ...bara en fundering.. (får väl åka hit när det inte blåser och jämföra).
Nu blir det raka spåret hem, magen vill ha middag!

1 kommentar:

Camilla sa...

Ser man på,=) så du ahr skaffat dig en blogg också..trevligt=) ska genast öndra länken till din sida på min blogg...Men, har du skaffat dig en mc nu eller? javisst är de skönt när man har det i sin hand, examensbeviset, men jag måste säga att de känns väldigt konstigt att inte måsta plugga mera;) Kram på dig!