tisdag 22 juli 2008

Långtur i regnet

Jag har cyklat så länge jag kan minnas, på min förra mountainbike är i princip alla delar bytta, tror bara att det är ram och framfälg som är orginal. =) När jag fick jobb skaffade jag mig en ny hoj men den har bara använts till och från jobbet - fram till denna sommar! Nu har jag fått smak på cykling igen, det är verkligen en sport för mig. Extra roligt är det när vi är flera som cyklar.

Tanken var att jag och ett par andra cyklister skulle ta en tur i Röbäcksskogarna idag. Vädret var inte det bästa och de andra backade ur. Det gjorde inte så mycket, jag stack iväg på en längre tur själv istället. GPS:en glömde jag hemma och duggregnet tilltog efter halva turen - kanske inte de bästa förutsättningarna för att utforska nya vägar.
Jag lyckades navigera rätt med hjälp av eniro.se i mobilen och lite erfarenhet av områdena sen tidigare. Nu är jag hemma igen och kvällens projekt är att baka glutenfria tårtbottnar, får se hur det går!

Färdvägen, ritad i mspaint (kan vara lite svår att se):
http://home.kurry.se/xc/080722.PNG

1 kommentar:

Camilla sa...

Duktig du är som cyklar, jag cyklar mest till och från jobbet. men för nån vecka sen fick jag å fredrik nå tväril på att cykla hem till hans föräldrar vilket är 16km enkel väg...det kändes i kroppen dan efter vill jag lova...Min cykel firar 10 år i år, börjar bli lite skruttig men så grymt bra den är, ingen rost iaf, de är positivt!=)