onsdag 23 juli 2008

Lugnet före...

...stormen? Nej, kanske inte, men snart dyker nog mina föräldrar och ett gäng kompisar upp här. Eftersom min 25-årsdag spenderades på diverse flygplatser och inte innehöll någon tårta så tänkte jag fira under mer ordnade former detta år!
Under dagen som gått har jag strukit nästan alla punkter på min TODO-lista. Nu ser det fräscht ut här hemma och kylskåpet och frysen är fylld med godsaker =)
Att dona i köket är inte helt ofarligt har det visat sig... Bilden nedan visar vad som kan hända när det är lite för mycker grejer på diskbänken. Notera hur spetsen satt sig i korkmattan! Som tur var så hjälpte ryggmärgen mig att flytta mina fötter och jag slapp lägga till "läkarbesök" på TODO-listan...

Dagens första paket fick jag från Schenker (efter mycket strul). I måndags anlände paketet till Schenkers terminal på Umedalen. Idag, onsdag, har jag fortfarande inte fått någon avi. Efter ett samtal visade det sig att paketet fanns på postens utlämningsställe (på Ålidhem av alla ställen) och hade legat där sen tisdag morgon. Nåja, jag har fått mina cykeldelar och imorgon blir det montering. =)

3 kommentarer:

Camilla sa...

Grattis grattis=)..men såg farligt ut det där med kniven...aj aj! tacka vet jag diskmaskin;) Hoppas din dag varit bra nu och att de känns bra att bli ett år äldre;) kram kram

Jonas sa...

Tack! Jag har haft det superbra, fick en massa besök från nära och kära. Men jag kan inte påstå att det kändes jättebra att bli 26 =)

Lina sa...

hej hej! nu har jag också hittat hit :) hoppas du hade en trevlig födelsedag! kram!