söndag 3 augusti 2008

Sveriges baksida

Hundra mil hemifrån känns inte Göteborg som 'Sveriges framsida' precis, men vi trivs bra här ändå, trots att alla heter Glenn och är goa&käcka gubbar. Vi har nyss bevittnat 2008 års VM-final i skateboardslalom som går av stapeln här i Slottsskogen. Bilden ovan kanske inte förmedlar hur snabbt det går, men det går verkligen undan!
Vi kom hit sent igår kväll efter bröllopet i Alingsås, ett mycket trevligt bröllop måste tilläggas, Lars och Linda fick varandra och de kommer förmodligen leva lyckliga i alla sina dagar! =) Efter en minimal sovmorgon fick vi hotellfrukost hos Carina&Eddie och sen pallrade vi oss ut på stan för att se vad stan hade att erbjuda. Många affärer har ju stängt eftersom det är söndag, men Nordstan hade öppet och där gick det att spendera många timmar i de 180 affärerna. I morgon bär det av till Marstrand där vi hoppas att molnen skingrats något!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen en kommentar från mamsen. Njut av ledigheten, varandras sällskap och så får vi hoppas på lite bättre väder också.

Magdalena sa...

Hallå där!!

Himlarns så kul att du titta förbi o lämna en kommentar.. Har gjort samma sak själv nu o lagt till din blogg i min "titta in hos" lista.

Jo men jag såg ju på Frugans blogg att ni varit här i krokarna. Själv är ja i Mariestad tills på onsdag kväll, då blir det nattåget hem till ljuva norr och en flytt till mindre billigare lägenhet.

Vi ses o hörs!!