fredag 29 augusti 2008

Semesterns sista dagar

Nu har det stått still här alldeles för länge, när semestern tog slut rullade de vanliga sysslorna igång. Jobba-äta-sova... har inte kommit mig till skott att skriva här, ledsen för det!
Linda gjorde två inlägg på sin blogg där hon med bilder sammanfattade våra två semesterresmål mycket bra.
Först en vecka i trakterna av Alingsås/Göteborg/Marstrand,
..sedan en underbar vecka i Hemavan.

Det känns tjatigt att visa fler bilder från ovanstående platser, ni får hålla till godo med de som finns på Lindas blogg. Istället kan jag bjuda på några bilder från Tavelsjöleden! Trots utmattningen efter Hemavana bravader så hoppade jag av mellan Rödåsel och Vännäsby för att cykla de sista milen hem.


I det övre vänstra hörnet, där den heldragna röda linjen möter landsvägen startade min färd hem mot Umeå.

Utsikt från Vallberget. Någonstans där i fjärran skymtas Umeå. Till vänster, Tavelsjön.Till skillnad från andra vandringsleder med spång så var denna mycket cykelvänlig, tack vare ribban i mitten!


Just ja, jag skulle skicka ett "tack" till kommunen eller vilka det nu är som underhåller Tavelsjöleden. Tack vara strategisk flisutfyllnad så är stigen slät, torr och fin!Eller var det verkligen kommunen som stod för flisen på stigen? =)Solnedgång vid Rättberget, nu börjar jag känna igen stigarna. Jag kämpade mot sensommarnattens intrång den sista milen och jag tror att vi kom fram till regementet ungefär samtidigt. Slutet gott, alltid gott... med en cykeltur!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Satt just och kollade in din blogg när en släkting ringde. Tipsade om bloggen så du får väl se om det kommer nån kommentar från..... ja det får du väl se. Och du cyklar och cyklar, bra träning, heja på.

Magdalena sa...

Härligt inlägg Jonas, och mycket fina foton =)

Allt gott & hälsa frugan // magda.