onsdag 13 maj 2009

Pushbike

Som ett billigt försök att få liv denna blogg så bjuder jag på några - tro det eller ej - cykelbilder! Efter att ha missat större delen av cykeltävlingen inne på Swedbank arena följde jag istället med Öviks- och Umeå-grabbarna på en pushbike-tur på gula leden. Ja, man styr cykeln upp och cyklar/rullar ner. Själv tog jag tillfället i akt att testa kameran, så jag tog på mig löparskorna och sprang bredvid istället för att cykla. Inte tvärenkelt att fånga farten på bild men här kommer några inlämningsuppgifter från lektionen:
3 kommentarer:

Anonym sa...

man måste väl nästan ha en dödslängtan för att göra sånt här frivilligt? För mig hamnar denna aktivitet nog på tredje plats, efter bungy jump och snorkling.... ;) men kul att du har en hobby haha

Camilla sa...

oJ oj, såg farligt iut? Sprang du uppför? alltså länge? Vad är de för kamera du fotar med?
Hoppas allt är bra annars, kram

AKO sa...

Jag tycker att det där ser hemskt roligt ut faktiskt. Skulle dock behöva en helt annan cykel än min egen för att våga mig på något dylikt.

På tal om något annat, är det inte dags att förnya bloggen snart? :)