fredag 10 april 2009

Courmayeur

Tyvärr ligger jag en dag back i rapporteringen... Igår begav vi oss över till Italien för att se vad Courmayeur hade att erbjuda. Då solen gassade precis som övriga dagar var föret riktigt slaskigt, men vi lyckades hitta några nedfarter som låg skuggigt till men ändå inte var så isiga. Det här var nog en av de varmaste dagarna...
Ett misslyckat försök att hitta äkta italiensk pizza i byn resulterade istället i 'gilate' (Italiensk glass) i eftermiddagssolen på det lilla torget. Vi kompromissade med en hämtpizza till hotellet när vi kom hem.
Idag gjord vi 'best of' och återvände till Grande Montes, där vi var i tisdags. Det visade sig rätt snart att ingen hade speciell mycket ork kvar i benen, så det blev rätt långa fika-, lunch- och glasspauser idag. Imorgon ska vi se hur Schweiz ser ut i dagsljus!

2 kommentarer:

Yngve sa...

Kul att ni har kul, ska bli roligt att träffas och höra mera.
Ha ne gött pappa

AKO sa...

Håller med din far, "Kul att ni har kul!". Här är det så dimmigt att jag knappt kan se husen hundra meter bort och natten till igår snöade det en decimeter. Man kan lugnt lämna solskyddet hemma. :) Hälsa grabbsen!