torsdag 23 oktober 2008

Utmanad

Jag har blivit utmanad. Från två håll - samma utmaning.
Först från AKO och sedan från min syster. Nu är det bara till att bita i det sura äpplet och göra en analys av sig själv och krafsa ner det essentiella i sju punkter!

Regler för utmaningen:

¤ Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget.
¤ Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade.
¤ Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor.
¤ Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar.

1. Jag hatar verkligen att vara sen. Har jag gott om tid på mig blir jag ändå sen, det är ofrånkomligt. Undantaget är när jag ska åka t.ex. buss/flyg/tåg, då är jag istället oftast väldigt tidigt ute.

2. Jag tycker om att vara ute i naturen. Näsan alla årstider tilltalar förutom just den period vi befinner oss i nu. Det är mörkt, kallt och ständig blött. Så snart den första snön lagt sig känns det genast bättre!

3. Det är (oftast) jag som ser att blommorna i vårt hem behöver vattnas. Det innebär ju för den sakens skull inte att jag ser det i tid... ;)

4. Jag är övertygad om att man många gånger kan mycket mer än vad man själv tror. Det gäller bara att ha den rätta viljan (vilket faktiskt kan vara svårt ibland).

5. Skickar du ett e-mail till mig så läser jag det mest troligt inom 12 timmar, under förutsättning att "vanlig vardag" råder.

6. Stilrent och städat går före krimskrams och småprylar överallt! Det kan man inte tro när man kikar in på mitt kontor. Där ligger det kablar, kretskort, pappershögar och komponenter huller om buller. Jag är väldigt bra på att städa men dålig på att upprätthålla ordningen.

7. Ibland drömmer jag om att göra något extremt, ett riktigt äventyr alltså! Kan inte säga exakt vad, för jag vet inte... men det ska vara något som verkligen är en utmaning för mig och kräver stora förberedelser! Det skulle kunna vara allt mellan att göra en lång vandring till att köra Monte Carlo-rallyt. Utan drömmar kommer man ingenstans! =)

Jag utmanar dessa personer:

¤ Christian - Om du följer trenden så har du till i slutet av februari på dig att svara på utmaningen. ;)
¤ Familjen Hägglund - Här kanske vi får familjeversionen av den peronliga utmaningen? =)
¤ Malin - Hur sammanfattar en modemedveten uppsalabo sig själv i sju punkter?
¤ Daniel - Han är redan utmanad av min syster, men han kan behöva en till... ;)
¤ Utomjordingen - En före detta Umeåbo som jag aldrig träffat. Här fick jag inspirationen till att cykla Isälvsleden!
¤ Björn - Lindas "arbetsplatsgranne".
¤ Margaretha - Eftersom Marie redan är utmanad så utmanar jag hennes mamma!

1 kommentar:

Anonym sa...

Aha! Trevligt att utmaningen har antagits nu och kul att jag var först med den! :) Flera av punkterna har vi gemensamt, särskilt punkt tre. Det kan i och för sig bero på att jag bor själv. *hehe*