torsdag 2 oktober 2008

Höstelände

Stack lite tidigare från jobbet idag, för att hinna med en cykeltur innan det blev alltför mörkt. Mötte upp med Jon och Tomas vid IKSU och sedan begav vi oss iväg längs Nydalasjön för att sedan irra runt lite i trakterna av hundspåret...
Usch, jag gillar verkligen inte att det blir mörkt så tidigt nu på hösten, om ett tag till så är det mörkt både på vägen till och hem från jobbet.. =/

Imorgon ska jag bli intervjuad av en blivande elektroingenjör. För sex år sedan hade jag, precis som han, just börjat min utbildning och "jobb" kändes väldigt avlägset. Jag hade ingen aning om vad man konkret faktiskt kunde jobba med som elektro/data-ingenjör. Bra idé det där, att de som precis startat sin utbildning letar upp gamla studenter i branchen och ser vad de sysslar med på dagarna!

Nu ska jag läsa senaste numret av Utemagasinet!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ett nytt nummer? Var har du gömt den din lilla räv?!

Camilla sa...

SKoj att bli intervjuad=) Ja du , de är Bergs slussar utanför Lkpg på de första bilderna, du hade rätt=) SÅ ni har också vart där...visst är de fint där? =) Då vo va där så sken solen och alla höstfärgerna visade sig på träden..otroligt fint..
Ha en bra helg, Kram

Anonym sa...

Här kommer ännu en utmaning! Förhoppningsvid är det samma, då räcker det att du gör den en gång! Men det betyder också att du har lite större press på dig!